شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

رئیس شورای سیاسی یمن شهادت سفیر ایران را تسلیت گفت

رئیس شورای سیاسی یمن شهادت سفیر ایران را تسلیت گفت رئیس شورای سیاسی یمن طی پیامی به رئیس‌جمهوری اسلامی ایران شهادت سفیر تهران در صنعاء را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن شهادت «حسن ایرلو» سفیر جمهوری اسلامی ایران در صنعاء را تسلیت گفت.

المشاط با صدور پیامی شهادت سفیر ایران در یمن را به آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران تسلیت گفت و با خانواده سفیر ایران در یمن ابراز همدردی کرد.

المشاط همچنین از مواضع وی در دفاع از آرمان مقاومت قدردانی کرد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد که شهید ایرلو سفیری وفادار به کار خود و دیپلماتی که هدفش تحکیم روابط بین دو کشور و ملت برادر بود که از «ایمان، تجربه علمی و دانش» بهره‌مند بود.

وی افزود: شهید حسن ایرلو برای نشان دادن رنج ملت یمن، کاهش درد و آلام آن‌ها و توسعه روابط دو دولت و ملت یمن و ایران، خطرات و مشکلات ناشی از تجاوزات و محاصره یمن را متحمل شد.

مهدی المشاط تاکید کرد: «به شما عمیقاً تسلیت و همدردی خود را با ملت برادر ایران و خانواده شهید حسن ایرلو در یمن ابراز می‌کنم. او پس از تحمل یک بیماری لاعلاج که ضعف توانایی‌های پزشکی در صنعا بر اثر محاصره کشور‌های ائتلاف متجاوز آمریکایی-سعودی نتوانست کمکی به آن کند، دار فانی را وداع گفت».

وی همچنین اعلام کرد: بی‌میلی و تعلل کشور‌های ائتلاف متجاوز به رهبری آمریکا در صدور اجازه پرواز وی از فرودگاه صنعاء منجر به شهادت وی شد و او شهید محاصره ناعادلانه آمریکا علیه یمن است.


پیش از این «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله یمن در پیامی شهادت حسن ایرلو را به دولت و ملت ایران و همچنین خانواده آن شهید تسلیت گفت و برای وی آرزوی مغفرت کرد.

«هشام شرف» وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن نیز در گفتگو با شبکه المسیره، درگذشت سفیر جمهوری اسلامی ایران در یمن را به رهبری و ملت ایران تسلیت گفت و تاکید کرد: ما از درگذشت وی اندوه عمیقی داریم.

پیش از این «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه از شهادت سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دولت نجات ملی یمن در اثر ابتلا به کرونا خبر داد.

وی گفت: شهید ایرلو که از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی نیز بود در محل ماموریت خود به کرونا مبتلا شد و به دلیل همکاری دیر هنگام برخی کشورها، متاسفانه در شرایط نامناسبی به کشور بازگشت و به رغم به کارگیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری ایشان، به فیض شهادت نایل آمد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار